Sali de lectura

Consultarea, lectura pe loc a publicatiilor se poate face in salile de lectura care sunt dispuse dupa cum urmeaza:

  • SALA DE LECTURA „Thoma Ionescu” de la etajul I al Facultatii de Medicina Generala din Bd. Eroii Sanitari, nr. 8 (tel. 318.08.62/131). Publicatiile aflate aici sunt in majoritate destinate invatamantului medical preclinic (anii I si II), dar sala dispune si de un fond bogat de lucrari cu tematica diversificata: psihologie, istorie, filozofie, sociologie, biblioteconomie si stiinta informarii, dictionare, precum si unele colectii de ziare si reviste. Aceasta Sala de lectura se afla si la dispozitia studentilor Facultatii de Moase si Asistenta Medicala si a celor de la Facultatea de Medicina Dentara.
  • SALA DE LECTURA „Daniel Danielopolu” de la parterul Facultatii de Medicina Generala (tel. 318.08.62/112). Acesta este spatiul invatamantului medical clinic, iar fondul existent aici, carte si periodice, in acces liber la raft, raspunde cerintelor studentilor din anii III – VI, precum si doctoranzilor si medicilor aflati in stagiu sau la specializare. Tot aici pot fi consultate si lucrarile de doctorat sustinute sub egida stiintifica a Universitatii. Publicatiile din Depozitul Central al Bibliotecii (cartile si in special bogata colectie de publicatii periodice) se afla la dispozitia utilizatorilor bibliotecii, tot in aceasta sala.
  • SALA DE LECTURA – FARMACIE de la etajul III al Facultatii de Farmacie din str. Traian Vuia, nr. 6 (tel. 318.07.47/235). In aceasta sala se afla un bogat fond de carte si publicatii periodice pentru toate disciplinele si nivelurile de invatamant ale acestei facultati.

ATENTIE!
Imprumutul de cursuri, manuale si caiete de lucrari practice se realizeaza prin sectiile de imprumut, pe termen lung (trimestrial sau anual).

  • SECTII DE IMPRUMUT

Sectiile de imprumut isi desfasoara activitatea in cadrul bibliotecilor facultatilor respective, cu exceptia Sectiei de imprumut a Facultatii de Medicina Dentara care functioneaza in prezent la Sectia de imprumut pentru invatamantul clinic de la Facultatea de Medicina Generala:

  • Sectia de imprumut pentru invatamant preclinic de la Facultatea de Medicina Generala si pentru Facultatea de Moase si Asistenta Medicala (tel. 318.08.62/150).
  • Sectia de imprumut pentru invatamantul clinic de la Facultatea de Medicina Generala si Sectia de imprumut a Facultatii de Medicina Dentara (tel. 318.08.62/185).
  • Sectia de imprumut a Facultatii de Farmacie (tel. 318.07.47/235).
TOP