Permise si tarife

In BIBLIOTECA CENTRALA si in bibliotecile filiale au acces studenti, cadre didactice, cercetatori din UMF „Carol Davila” Bucuresti, precum si specialisti din diverse sectoare medicale sau din alte domenii de activitate, interesati in consultarea publicatiilor medicale, pe baza cardului/permisului de cititor. Cardul/Permisul de cititor se elibereaza dupa cum urmeaza:

  • Pentru studentii Facultatii de Medicina, Facultatii de Medicina Dentara si Facultatii de Asistenta Medicala si Moase: Secretariatul Bibliotecii (etajul 1, Facultatea de Medicina)
  • Pentru studentii de la Facultatea de Farmacie – sediul din str. Traian Vuia nr. 6, etajul III, la Sala de lectura – Farmacie.

Taxa de emitere card/eliberare permis student: 10 lei

Taxa anuala pentru masteranzi/doctoranzi/medici rezidenti/alte categorii de cititori: 20 lei (an calendaristic, din momentul efectuarii platii)

Cardul/Permisul de student se vizeaza la inceputul fiecarui an universitar la sectiile de imprumut (5 lei/viza pe an universitar).

Documente necesare emiterii cardului/permisului de bibliotecă:

 

In conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare pentru utilizatorii din afara U.M.F. „Carol Davila” permisul de cititor se elibereaza contracost, dupa cum urmeaza:

  • Utilizatori din institutiile de invatamant superior de stat din Bucuresti (10 lei viza pentru 12 luni);
  • Utilizatori de la invatamantul universitar particular din Bucuresti (20 lei viza pentru 12 luni);
  • Utilizatori de la invatamantul universitar de stat si particular din provincie (1-6 zile: 5 lei; 1-6 luni: 10 lei; 12 luni: 20 lei).

Cardul/Permisul de cititor nu este transmisibil altei persoane si este valabil in toate bibliotecile din reteaua Bibliotecii Centrale UMF.

Cardul/Permisul de cititor pierdut poate fi inlocuit cu un duplicat, o singura data, cu aprobarea directorului bibliotecii, contra unei taxe de 50 lei.

Biroul de eliberare permise/carduri este deschis de luni pana vineri, de la ora 9.00 la ora 15.00

 

TOP