Permise si tarife

In BIBLIOTECA CENTRALA si in bibliotecile filiale au acces studenti, cadre didactice, cercetatori din UMF „Carol Davila” Bucuresti, precum si specialisti din diverse sectoare medicale sau din alte domenii de activitate, interesati in consultarea publicatiilor medicale, pe baza cardului/permisului de cititor. Cardul/Permisul de cititor se elibereaza dupa cum urmeaza:

  • Pentru studentii Facultatii de Medicina, Facultatii de Medicina Dentara si Facultatii de Asistenta Medicala si Moase: Secretariatul Bibliotecii (etajul 1, Facultatea de Medicina)
  • Pentru studentii de la Facultatea de Farmacie – sediul din str. Traian Vuia nr. 6, etajul III, la Sala de lectura – Farmacie.

Taxa de emitere card/eliberare permis: 10 lei

Cardul/Permisul de cititor se vizeaza la sectiile de imprumut (5 lei/viza pe an universitar).

Documente necesare emiterii cardului/permisului de bibliotecă:

 

ATENTIE!

In conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare pentru utilizatorii din afara U.M.F. „Carol Davila” permisul de cititor se elibereaza contracost, dupa cum urmeaza:

  • Utilizatori din institutiile de invatamant superior de stat din Bucuresti (10 lei viza pentru 12 luni);
  • Utilizatori de la invatamantul universitar particular din Bucuresti (20 lei viza pentru 12 luni);
  • Utilizatori de la invatamantul universitar de stat si particular din provincie (1-6 zile: 5 lei; 1-6 luni: 10 lei; 12 luni: 20 lei).

Cardul/Permisul de cititor nu este transmisibil altei persoane si este valabil in toate bibliotecile din reteaua Bibliotecii Centrale UMF.

Cardul/Permisul de cititor pierdut poate fi inlocuit cu un duplicat, o singura data, cu aprobarea directorului bibliotecii, contra unei taxe de 50 lei.

ANUNT IMPORTANT

Emitere carduri Anul I 2020-2021 – Facultățile de Medicină, Medicină Dentară și FMAM:

- Programarea a maxim 50 de studenți pe zi prin email la biblioteca@umfcd.ro;

- Se vine la Bibliotecă doar dupa primirea confirmării pe email a programării;

- Studenții trebuie să descărce și să completeze Formularul de Înscriere la bibliotecă, Consimțământul pentru prelucrarea datelor personale și Nota de informare privind prelucrarea datelor personale publicate pe site-ul https://biblioteca.umfcd.ro/organizare/permise-si-tarife/;

- Purtarea obligatorie a măștilor de protecție, care să acopere nasul și gura;

- Menținerea distanței sociale de minim 1,5 metri în zonele comune.

TOP